Welkom in 2018!

Stocksy_txp4a8e5197rZn100_Medium_1598927.jpg

Gelukkig nieuwjaar!! De tijd vliegt en een nieuw jaar is intussen alweer van start. Wellicht ben je vrij geweest gedurende de feestdagen, waardoor je zo na de vakantieperiode, net als ik, staat te popelen om fris te beginnen aan een spannend nieuw jaar, vol met nieuwe ontwikkelingen!

Wat dat betreft begint 2018 direct goed voor mij: na vele maanden van hard werken, heeft SPINE een compleet nieuw jasje gekregen. In een fijne samenwerking met Naomi den Besten (brand-design), tekstbureau TwoDots en fotografe Aline Bouma, is onder andere een prachtige nieuwe website ontwikkeld. En wat is een beter moment om dat aan de wereld te tonen dan aan de start van een nieuw jaar?

Voor wie SPINE al langer kent, ziet dat er intussen wel meer is veranderd, waaronder een nieuw webadres en een nieuw kantooradres.

In de zomer van 2017 verruilde ik het oude vertrouwde Delft, voor het prachtige (Oud-)Rijswijk. Samen met mijn partner Mike trok ik in een ruimer jaren ’50-appartement, wat bovendien is voorzien van meer kantoorruimte. De renovatie van het huis is ‘work in progress’; via deze blog zal ik jullie op de hoogte houden van de meest interessante ontwikkelingen.

Voor 2018 zitten er een hoop mooie plannen in de pijplijn voor SPINE en ik kan niet wachten om ze aan jullie te laten zien.

In 2017 mocht ik vele mooie projecten ontwikkelen, waarvan een deel intussen ook is opgeleverd. Het eerste goede voornemen van het nieuwe jaar is dan ook om jullie in 2018 meer van mijn projecten te laten zien – ik ga binnenkort de eerste fotograafafspraken hiervoor inplannen.

Omdat we allemaal ons steentje willen bijdragen aan een gezond milieu, er tegenwoordig zoveel mooie digitale mogelijkheden bestaan en omdat het simpelweg een stuk eenvoudiger is, gaat SPINE in 2018 ‘paperless’! Dat betekent onder andere, dat presentatieboekjes, tekeningen en schetsen voortaan worden besproken vanaf de tablet, liever dan vanaf papier. Nog een bijkomend voordeel: de kleuren zijn veel mooier, het is mogelijk in te zoomen op details en schetsen en aantekeningen tijdens een bespreking kunnen direct gemaild worden. Handig!

Verder is er een spannende ontwikkeling, namelijk het realiseren van een ontwerp voor de nieuwbouw van mijn eigen kantoorstudio. Wordt vervolgd….

En last, but definitely not least, zijn er natuurlijk genoeg leuke projecten om uit te voeren, af te ronden en op te starten!

Dus mocht je rondlopen met ideeën om je eigen huis te bouwen of te verbouwen, je zolder te verbouwen tot een lichte leefbare ruimte of bijvoorbeeld een nieuw interieur willen ontwerpen: neem gerust contact met me op, dan praten we eens over jouw mogelijkheden.

Voor dit voorjaar heb ik nog TWEE plekken vrij; het gaat hard, dus wees er snel bij!