Niet binnen de lijntjes

Dat mijn hart bij architectuur ligt, werd al vroeg duidelijk. Over de jaren groeide daarnaast ook mijn interesse voor interieur en design. In 2013 besloot ik deze passies te combineren, wat resulteerde in mijn eigen bureau: SPINE architecture. Een bureau voor architectuur én interieur in omgeving Den Haag, maar ook daarbuiten.

Mijn ontwerpen vormen de krachtige drager van een gebouw, de wervelkolom. Kenmerkend voor mijn stijl zijn de lange, vloeiende lijnen die ruimtes verbinden en versterken. Daarnaast zijn simpele schoonheid, rust en eenvoud herkenbare pijlers in mijn werk.

 
 
 
Elena59.jpg

Eléna Parish

“Energie haal ik uit de blijdschap van mijn klanten, als ik met mijn ontwerp de juiste snaar weet te raken”

Ik word enthousiast van bijzondere materialen, texturen en kleurencombinaties. Energie haal ik uit de blijdschap van mijn klanten, als ik met mijn ontwerp de juiste snaar weet te raken. Daar doe ik het voor. Luisteren is één van mijn sterke eigenschappen, en essentieel in mijn vakgebied. Ik ben niet het type dat netjes binnen de lijntjes kleurt, maar denk graag out of the box. Het liefst ga ik buiten de gebaande paden om op die manier unieke ontwerprichtingen te verkennen. Dat klinkt misschien spannend, maar opdrachtgevers kunnen volledig vertrouwen op mijn expertise. Hun wensen verlies ik namelijk nooit uit het oog. Ik vind het belangrijk dat zowel het werkproces als het uiteindelijke ontwerp aansluit bij de mensen voor wie ik werk. En dat het resultaat een ruimte is waar zij ontzettend graag willen wonen, leven of werken.

 
 
 
Foto Elena 3.png

Kennismaken?

Onder het genot van een kop koffie of thee kijk ik graag samen naar jouw ideeën.