Back to work!

00100lPORTRAIT_00100_BURST20190708200324187_COVER.jpg

Voor wie mij een beetje kent, weet dat het een roerig jaar is geweest tot nu toe. Het toppunt was daarbij toch wel de geboorte van onze prachtige dochter Amélie – wat een plaatje met haar mooie helblauwe kijkers. Ik noem haar ook wel mijn meest succesvolle bouwprojectje ;-) Wanneer zo’n kleintje geboren is, begrijp je pas wat ouders bedoelen wanneer ze spreken over ‘onvoorwaardelijke liefde’.

 

Ons wondertje heeft helaas nog wel de neiging om in de nachten een feestje te bouwen, waardoor ik geregeld al gapend met een kop thee achter mijn bureau schuif, terwijl dochterlief het kinderdagverblijf op stelten aan het zetten is. Wie had ooit gedacht dat het mogelijk is om te werken voor ontspanning..?

 

Inmiddels mijn verlofperiode dus weer achter de rug en ik sta te popelen om weer aan de slag te gaan! De gebroken nachten ten spijt, bruis ik van de energie en ideeën. De komende tijd zul je vooral een verschil gaan merken op de website: daar waar het toevoegen van content tot nu toe vaak een beetje achter bleef vanwege de grote drukte, gaat hier de komende periode in het teken staan van jou te inspireren tot wat er zoal mogelijk is en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van architectuur en interieur.

 

Keep you posted!

Woontips, InterieurElena Parish